top of page

TROUWKLEDING

 

Trouwen doet u hoogst zelden in uw leven. Dat betekent dat u wel enige eisen mag stellen aan de kleding voor zo'n bijzondere dag. Bent u op zoek naar een unieke trouwjapon speciaal naar uw wensen gemaakt dan bent u bij Hans Noordstrand aan het juiste adres. Al vele jaren ontwerpt Hans trouwkleding op maat.

Ik ga graag mee in uw dromenen plannen en vertaal die in een perfect bij u passend exclusief ontwerp. 

 

Uw trouwdag draait om u. Dat geldt ook voor uw trouwkleding. Daarbij gaat mijn aandacht niet alleen uit naar de bruid. Ook de bruidegom kan bij mij terecht voor een bijzonder ontwerp passend bij de dag. De trouwjaponnen worden ontworpen en gemaakt in zijn eigen atelier waar hij enkel werkt met stoffen van hoogwaardige kwaliteit. U heeft al een bruidsjapon op maat vanaf €1750,-.

 

Ontwerpfase trouwkleding

In de showroom kunt u inspiratie opdoen waarna u al uw wensen kenbaar maakt over uw ideale trouwjapon. Al tijdens het oriëntatiegesprek wordt de eerste schets ontworpen. Hierdoor krijgt u een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat van uw trouwjapon op maat. Tevens wordt er een keuze gemaakt uit de verschillende soorten stoffen. Hans Noordstrand kan u adviseren bij de stoffenkeuze voor uw trouwjapon.

 

 

 

PRODUCTIE EN LEVERING

Tijdens het eerste gesprek wordt uw maat opgenomen. Aan de hand van deze maten wordt een patroon gemaakt.  Het patroon wordt vervolgens op de door u uitgekozen stof gelegd waarna de onderdelen op maat worden uitgesneden. De gesneden onderdelen worden vervolgens in de pasvorm gestikt. Het pasmodel wordt in een tijdsbestek van drie tot vier weken gemaakt na het oriëntatiegesprek.

Hierna volgt een tweede afspraak waarbij u voor het eerst uw eigen trouwjapon op maat ziet. In de showroom kunt u de trouwkleding passen waarna eventuele correcties worden genoteerd. Als de laatste aanpassingen aan uw trouwkleding zijn gedaan maken we nogmaals een afspraak waar u het eindresultaat kunt passen en bewonderen.

 

 

 

 

 

 

Service

Tijdens uw huwelijk wilt u er op uw best uitzien. Daarom passen we vlak voor uw feesdag de kleding door, zodat alles perfect zit. Mocht het eventueel nodig zijn dan kan ik nog een correctie toepassen, voldoende tijd om met een oog voor detail de laatste puntjes op de i te zetten. De levertijd is doorgaans zo’n 2 a 3 maanden. Bij grote spoed is in overleg veel mogelijk. De kleding kan aangepast worden, zodat u ook na uw huwelijk nog lange tijd van uw kleding kan genieten.

 

" U bent degene waar het ontwerp om draait"

Bruidsjurk op maat

" Het bruidspaar staat centraal 

in mijn ontwerp"

bottom of page