top of page

MODELEZINGEN

De modelezing wordt gegeven door Hans Noordstrand die een lange carrière kent in de modewereld. Als Couturier kent hij de modewereld van binnen en van buiten. Bij deze modelezing ontvangt hij u in zijn eigen showroom of op een de door u gewenste locatie. In de showroom kunt u ook de stoffen en zijn collectie bekijken.

 

Tijdens de modelezing neem ik u mee langs alle stappen die leiden tot een nieuwe modecollectie. Denkt u hierbij aan de geschiedenis van de mode. Waarom komen trends terug? Het kleurenpalet wat mondiaal wel of juist niet in de mode raakt, wordt in deze modelezing uitgelegd. Productietechnieken en innovatie in de modebranche komen aan de orde en nog vele andere facetten die de modebranche kent.

 

Elke nieuwe collectie wordt gepresenteerd tijdens een modeshow. In deze modelezing wordt ook hier aandacht aan besteed met als klap op de vuurpijl een presentatie van de collectie van Hans Noordstrand door u zelf.

 

De lezing duurt tussen de twee en drie uur waarna de aanwezige dames de kleding live kunnen showen.  Uw eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld.

 

  • De modelezing gaat op afspraak.

  • Vanaf 10 personen, maximaal 30 personen.

  • Prijs en mogelijkheden op aanvraag.

" Tijdens de modelezing neem ik u mee langs alle stappen die leiden tot een nieuwe modecollectie"

Lezingen mode Noordstrand
bottom of page